Magazin RSS

Cupon Reducere Kalapod.ro ✅

Kalapod.ro este un magazin online de incaltaminte de calitate la cel mai bun pret. Produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana (Germania, Ungaria, Franta, Spania etc)

http://www.Kalapod.ro

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Reducere in valoare de 10% la Kalapod.ro

Aboneaza-te la newsletter si primesti un Cod Promotional Kalapod.ro de reducere in valoare de 10%.
Codul Promotional Kalapod.ro va fi emis online si prezentat participantilor pe loc, imediat dupa completarea formularului de inscriere in campanie. Codul Voucher Kalapod.ro este valabil 7 zile calendaristice de la data emiterii. Voucherul Kalapod.ro ofera reducere doar pentru produse, nu si pentru transportul aferent comenzii. La cumparaturi de peste 99 lei transportul coletului este gratuit.

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

30 aprilie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

10% Reducere si transport gratuit la Kalapod.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul Kalapod si primesti un Cod Cupon de Reducere Kalapod sub forma unui voucher de reducere Kalapod in valoare de 10%. Acest Cupon de Reducere Kalapod va putea fi folosit exclusiv pentru achizitia unur produse din magazinul online www.kalapod.ro. Cuponul de Reducere Kalapod poate fi folosit in limita stocului disponibil de produse ale magazinului online Kalapod. Cuponul de Reducere Kalapod este valabil 7 zile calndaristice de la data emiterii. La o comanda de minim 100lei beneficiezi de transport gratuit.

Categorie:

Tag-uri:

succes 94%

30 noiembrie 2021