Magazin RSS

Cupon Reducere Nemira.ro ✅

Nemira – plăcerea lecturii

Înființată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România și și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin valoarea autorilor publicați și, nu în ultimul rând, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare.

Inițial, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction după ce a lansat o marcă derivată – colecția Nautilus ce a fost foarte bine primită de cititori. Ulterior, și-a sporit semnificația impunându-se cu noi produse editoriale.

Printr-un program amplu materializat în sute de titluri de certă valoare, totalizând zeci de mii de exemplare, Nemira a îmbogățit patrimoniul cultural și spiritual al României.

Atragerea unor autori de prestigiu, publicarea scrierilor unor nume mari în literatura universală, închegarea unui corp redacțional de elită și consecvență în urmărirea unui program editorial elevat au condus la realizarea unor cărți de înaltă ținută intelectuală și de o reală frumusețe grafică: romane science-fiction, suspans, lucrări de eseistică și filosofie, literatură universală, istorie, politică, religie, dicționare, cărți practice, cărți pentru copii etc.

http://www.Nemira.ro

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

60 idei de cadouri de la Nemira.ro

60 idei de cadouri de la Nemira: pachete de carti si un cupon cod de 50% reducere

Oferta saptamanii la Editura Nemira: doua pachete de carti ce pot fi oferite cadou, la pret de unu.

Alegi unul sau mai multe pachete de carti din cele peste 60 existente in categoria “Idei de cadou”, apoi aplici cuponul de reducere “CADOURI” si vei obtine astfel 50% discount din valoarea comenzii.

Tasteaza codul cupon de reducere CADOURI in campul special destinat din cosul tau de cumparaturi pentru a beneficia de oferta  voucher Nemira. Daca codul de discount va fi validat cu succes veti primi un mesaj si veti observa reducerea in cosul de cumparaturi.

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

30 aprilie 2021