Magazin RSS

Cupon Reducere PcMadd.ro ✅

PcMadd.ro este un magazin online de calculatoare si laptopuri noi sau refurbished. Fiecare achizitie iti aduce un castig de 3% in puncte disponibile la urmatoarele achizitii. Un site axat pe vânzarea de produse IT refurbished, cu o experientă de peste 10 ani în acest domeniu, pcmadd.com pune la dispoziţia dumneavoastră o vatrietate de calculatoare second hand sau refurbished, sisteme PC, componente PC, retelistică, laptorpuri, monitoare LCD, imprimante dar şi un service PC performant.
Beneficiază de cele mai bune preţuri la o gamă largă de produse, cu discounturi de până la 50% faţă de alte site-uri de profil, licenţe Microsoft la preţuri speciale la achiziţionarea unui produs din cadrul magazinului online, posibilitate de închirieri de la 4 euro pe zi, dar şi 2 ani garanţie la orice produs achiziţionat împreună cu licenţă Microsoft Windows.
Pe lângă numeroasele promoţii, vei putea intra şi în programul de fidelizare, prin care vei putea obţine un discount de 3% disponibil prin puncte de fidelizare, pe care le vei putea uztiliza la următoarea comandă, în plus, ai un voucher cadou de 10% discount la următoare comandă dacă dai la schimb un produs IT vechi.
Intră şi în programul de afiliere, şi primeşti un comision de 5% din valoarea comenzilor efectuate de clienţii aduşi de tine. Prin intermediul cardurilor VIP, de asemenea vei putea profita de reduceri suplimentare la toate produsele. Livrarea se face în termen de maxim 48 de ore, costul transportului variind în funcţie de greutatea produselor comandate.

http://www.PcMadd.ro

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

Cod Cupon de Reduceri PcMadd.com

Cuponul de Reducere PcMadd va ofera un extra discount de 10% la comanda calculatorului dorit.
Cuponul Se poate aplica o singura data pe utilizator, va aduce 10% reducere la orice produs si 3% reducere in puncte pentru comanda urmatoare . Nota: Cuponul  Nu se cumuleaza cu alte reduceri, discounturi  sau promotii !

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

31 martie 2022