Magazin RSS

Cupon Reducere RohBoutique.ro ✅

rohboutique este un magazin online destinat doamnelor, cu nenumărate articole vestimentare, diverse oferte promoţionale, produse realizate cu îndemânare din cele mai bune materiale, fiind inspirate din trenduri actuale în modă, oferind calitate la preţuri convenabile.
Site-ul oferă acces la categoriile de produse cu: nouăţi, catalog, outlet, ofertele roh – cu discount de 15% şi un cadou surpriză; lookbook – unde găsiţi propuneri de outfit-uri, oferindu-vă idei pentru orice eveniment sau moment al zilei. Catalogul dispune de rochii, bluze, fuste, pantaloni, jachete, veste, salopete, produse din fibre naturale sau produse unicat.
Vei putea utiliza şi filtrul de căutare astfel încât să-ţi uşurezi munca, putând selecta preţul, culoarea, sau mărimea dorită. Dacă alegi să te abonezi la newsletter, primeţi un voucher cadou de 10% discount.
Dacă ai achiziţionat un produs ce necesită anumite ajustări, site-ul îţi pune la dispoziţie secţiunea Atelier Design, unde aveţi posibilitatea, contra cost de a modifica produsul dorit. Livrarea se face în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, transportul fiind gratuit la comenzile de peste 70 lei.

http://www.RohBoutique.ro

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon