Cupoane ArtaCeaiului.ro

succes 100%
  • Expires:

Coupon Details

10% discount prin folosirea acestui Cupon la ArtaCeaiului.ro

Eşti în căutarea unui ceai de relaxare, sau doreşti să urmezi o cură de detoxifiere? Aici găseşti orice pentru fiecare cerinţă sau gust în materie de ceai. În plus, ai o colecţie de cafele Gourmet, Premium, Africane sau cu diferite arome, dar şi o colecţie de ciocolate calde albe sau negre. Accesorii nenumărate precum căni, râşniţe de cafea, infuzoare, cutii metalice dar şi seturi deosebite, toate le veţi putea achiziţiona de pe artaceaiului.ro.
În luna cadourilor suprinde-ţi iubita sau partenera de viaţă cu o ciocolată cu arome de migdale la 14,50 lei, sau un ceai de fructe cu ananas la 7,46 lei. Secţiunea de „Promoţii” dinspune de preţuri foarte avantajoase la numeroase produse, cu discounturi de până la 30%. Blogul vă stă la dispoziţie cu reţete de ceai, poveşti dar şi programe de detoxifiere prin intermediul ceaiului.
Deoarece clienţii sunt cei mai importanţi, site-ul dispune şi de un program de loialitate, prin care tu cumulezi puncte la fiecare comandă realizată. Dacă eşti la prima ta comandă, ai 3% discount dacă foloseşti codul : PRIMACOMANDA înainte de finalizarea comenzii, iar dacă alegi să te abonezi la newsletter, ai un voucher cadou de 10% discount.


Your rating: none

Rating: 0 - 0 votes

  • No Tags

87 vizualizări, 1 astăzi

Related coupons

Top