Voucher Aniversar Evomag.ro

30 decembrie 2015

Comentariile sunt închise pentru Voucher Aniversar Evomag.ro

Expired!
succes 100%

Detalii Oferta

Poti intra in posesia unui Voucher Tichet EvoMag cu Reducere de 3% cu ocazia aniversarii zilei tale de nastere. Pe lângă ofertele săptămânale, evoMAG oferă clientilor atât noi cât şi vechi, un voucher tichet de reducere specială de ziua lor de naştere. Beneficiezi de aceast voucher tichet evomag  o singură dată pe an şi este valabilă timp de 24 ore.
Pentru a primi „Voucher-ul Discount aniversar 3%” te rugăm să urmezi paşii de mai jos:

Completează CNP-ul tău la „Detalii cont”, pe lângă nume, prenume, adresă şi telefon
De ziua ta de naştere vei primi un e-mail din partea noastră cu codul de voucher promotional care îţi va oferi reducerea de 3%
Adaugă în coşul de cumpărături produsele pe care doreşti să le achiziţionezi de pe www.evoMAG.ro
Introdu în câmpul „încarcă voucher ticket” codul de reducere primit de la noi prin e-mail şi apasă pe butonul „Încarcă”

Dealtfel poti achizitiona un voucher tichet evomag cu valoare stabilita de tine. Poti face cadou acest voucher unei persoane care isi va putea achizitiona produse folosind codul de pe tichet.

Promotia curenta evoMAG: Lichidarile Iernii – Zilele Ofertelor Limitate

Este o campanie in care lichidam stocurile si clientii se bucura de preturi speciale la: telefoane, laptopuri, componente PC, imprimante, televizoare, electrocasnice si la multe alte produse.
In plus, clientii care achizitioneaza orice produs de pe site, in perioada campaniei, intra automat la tragerea la sorti pentru a castiga 2 abonamente 7card, valabile 1 AN.

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes