Libhumanitas.ro screenshot

Cupon Reducere Libhumanitas.ro

Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 16 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.

Lib Humanitas este singura librărie online care distribuie e-bookurile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas.

Lucian Boia, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Vlad Zografi, Ana Blandiana, sau colecțiile de știință, filosofie sau de literatură – Raftul Denisei, sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de carte.

http://www.Libhumanitas.ro

Cupoane

Total: 1
 1. Coduri de Reducere / Cod Cupon LibHumanitas.ro

  • 100 success
  • 200 vizualizări, 0 astăzi

  LibHumanitas.ro ofera 20% Reducere la o gama varia... more ››

  Ends: 31 mai 2021

  Details: LibHumanitas.ro ofera 20% Reducere la o gama variata de carti. Pe libHumanitas.ro beneficiezi de un cod cupon sau de coduri de reducere la cartile tale preferate. Aplica codul cupon de reducere in casuta dedicata acestei sectiuni. Click pe Vezi Reducerea si se va deschide o fereastra unde puteti vizualiza codul cupon de reducere valabil pe libraria Humanitas... more ››

  Procesarea cererii dvs., Va rugam asteptati ....

Cupoane Verificate

Total: 1
 1. Reducere la comanda dumneavoastra pe libhumanitas.ro

  • 100 success
  • 199 vizualizări, 0 astăzi

  Cupon de reducere pentru Dumneavoastra, celor care... more ››

  Ends: 31 ianuarie 2021

  Details: Cupon de reducere pentru Dumneavoastra, celor care ati mai comandat carti de la noi, va rasplatim fidelitatea cu o reducere de 15% pentru prima comanda la orice titlu al editurilor din grupul Humanitas prin cuponul de reducere RED15HUM1COM aplicabil la cosul de cumparaturi.... more ››

  Procesarea cererii dvs., Va rugam asteptati ....