Magazin RSS

Cupoane Reducere Libhumanitas.ro

Cupoanele de Reducere Libhumanitas.ro sunt cea mai buna metoda de a economisi pe

http://www.Libhumanitas.ro ✅ Coduri Voucher iulie 2020 ✅

Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 16 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.

Lib Humanitas este singura librărie online care distribuie e-bookurile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas.

Lucian Boia, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Vlad Zografi, Ana Blandiana, sau colecțiile de știință, filosofie sau de literatură – Raftul Denisei, sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de carte.

Cupoane

În prezent, 2 cupoane
Libhumanitas.ro
succes 100%

Coduri de Reducere / Cod Cupon LibHumanitas.ro

LibHumanitas.ro ofera 20% Reducere la o gama variata de carti. Pe libHumanitas.ro beneficiezi de un cod cupon sau de coduri de red...

Cupon:
Libhumanitas.ro
succes 100%

Reducere la comanda dumneavoastra pe libhumanitas.ro

Cupon de reducere pentru Dumneavoastra, celor care ati mai comandat carti de la noi, va rasplatim fidelitatea cu o reducere de 15%...

Oferta:

Cupoane Neverificate sau Expirate (Uneori pot Functiona!)

În prezent, 0 cupoane verificate

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon